Blago njima: Ova 4 znaka važe za NAJSREĆNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blago njima: Ova 4 znaka važe za NAJSREĆNIJE

Svesni sebe...

Četiri horoskopska znaka imaju više sreće od ostalih jer sami stvaraju svoju sreću, kažu astrolozi.

Ovaj znak zna da dobre stvari dolaze samo onima koji se za njih izbore. Zato ne čeka sreću, nego se maksimalno trudi da ostvari svoje snove, što ga čini srećnijim od onih koji to ne rade.

Iako se čini da Lavovima često sve dolazi na tanjiru, Lav zna da je za sve u životu potrebno i te kako raditi. Lavovi ne čekaju da im neko donese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sreću niti krive druge ako nisu srećni – trude se dok to ne postanu.

Devicama nije stran neuspeh, ali ono što ih dugoročno čini srećnijima od većine znakova jeste činjenica da se nakon svakog neuspeha brzo oporavljaju i kreću dalje s još više elana.

Ovaj znak osluškuje poruke koje mu šalje svemir i ne boji ih se. S druge strane, dobro zna da čovek sam stvara svoju sreću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.