Ben Aflek RASKINUO SA DEVOJKOM nakon godinu dana veze

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 21:50

Ben Aflek RASKINUO SA DEVOJKOM nakon godinu dana veze

Navodno je raskid bio prijateljski koliko to može biti.

Ben Aflek i Ana de Armas raskinuli su nakon gotovo godinu dana zajedno, piše Page Six.

48-godišnji oskarovac i 32-godišnja kubanska zvezda zajedno su živeli u karantinu, pre nego je Armas nedavno za praznike posetila svoju porodicu, što je izazvalo glasine da je njihova veza na klimavim nogama.

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Izvor blizak paru kaže kako su raskinuli, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali između njih još ima puno ljubavi.

- Ana je sjajna, ali mislim da se ima što reći zbog činjenice da Ben ima porodicu i stvarno želi biti tu za svoju decu dok je ona na drugom mestu - tvrdi izvor.

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Izvor blizak glimcu kaže kako je de Armas imala jako pozitivan uticaj na njega, koji je otvoreno govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom.

Aflek i de Armas provodili su vreme i sa njegovom decom, Violet (14), Serafinom (11) i osmogodišnjim Samuelom, koje ima sa bivšom suprugom Dženifer Garner.

A post shared by Hollyshook: Celebrity Scandals (@hollyshookpod)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.