BG: Izbodena žena kod Sajma

Izvor: OkRadio.rs, 12.Dec.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Izbodena žena kod Sajma

Vasiliju Ž. (37) napao je nepoznati muškarac i ubo nožem u vrat preko puta beogradskog Sajma. Nesreća se dogodila u četvrtak  oko 13:30 h u podzemnom prolazu kod Sajma u Beogradu.   Kako "Blic" saznaje u Hitnoj pomoći, nesrećna žena je sa ubodnom ranom i obilnim krvarenjem, ali u svesnom stanju odmah prevezena u Urgentni centar.   Policija je obavila uviđaj na licu mesta.   Motivi napada za sada nisu poznati.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena povređena nožem kod Beogradskog sajma

Izvor: Studio B, 12.Dec.2013

37-godišnja Vasilija Z. teško je povređena u podzemnom prolazu kod Beogradskog sajma kada je nepoznata osoba izbola nožem po vratu. ..Ženu je u teškom stanju, ekipa hitne pomoći prebacila u Urgentni centar, na reanimaciju...Kako saznajemo nju je nepoznati mladić sa kapuljačom na glavi ubo u...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.