Avon Gel finish lakovi za nokte (novo 2016)

Izvor: Šminkerka.com, 20.Jun.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avon Gel finish lakovi za nokte (novo 2016)

 
Nakon što polako izlaze iz mode lakovi za nokte sa sedefastom i šljokičastom završnicom, jer su mat lakovi sve više zastupljeniji, Avon je izbacio u svojim katalozima 6 novih šljokičastih nijansi, sa efektom gel sjaja. Njihovi nazivi su Berry Shimmer, Pink Shimmer, Coral Shimmer, Sheer Shimmer, Lavender Shimmer i Nude Shimmer.
Avon Berry Shimmer je lepa tamno bordo boja trešnje. Ima dobru pokrivnost, čak i sa jednim slojem laka.

Pink >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << Shimmer je druga sivkasto roza nijansa sa takođe sjajnom pokrivnom moći samo sa jednim slojem laka.

Coral Shimmer je takođe dokaz da je Avon izabrao pravu koralno narandžastu nijansu, sa dodacima šljokica koji daju perfektnu nijansu za ovo proleće/leto.

Sheer Shimmer se najteže nanosi nego gornje tri pomenute nijanse.  Potrebno je tri sloja laka, da bi se dobila vidljiva pokrivnost nokta.

Lavender Shimmer je još jedna problematičnija nijansa. Lakše se nanosi nego Sheer shimmer, ali ne toliko lepo kao ostali lakovi iz ove kolekcije. Boja je perfektna za sve koje volite hladne ljubičaste tonove.

Nude Shimmer se pokazao najgorim izborom od svih 6 lakova, jer je boja nedefinisana, ali za ljubitelje nude nijansi će svakako odgovarati.

 
Photos: http://www.parokeets.com/

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.