Ana Vintur potvrdila vezu s ekscentričnim glumcem FOTO

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 16:32

Ana Vintur potvrdila vezu s ekscentričnim glumcem FOTO

Legendarna urednica "Voga" Ana Vintur sinoć je stigla na Met Galu ruku pod ruku s Bilijem Najhijem i tako i javno potvrdila vezu s britanskim glumcem.

Njih dvoje, oboje 73-godišnjaci, prvi su put podstaknuli glasine o svojoj romansi 2021., kada su zajedno uživali u nekoliko romantičnih večera u Italiji. Takođe, su viđeni kako se zabavljaju na projekciji njegovog filma "Living in New York", a njihov zajednički dolazak na Met Gala sada deluje poput javne potvrde njihove veze, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše Daily Mail.

Slavna urednica koja je domaćica ovog događaja gotovo 30 godina, odenula je belu Šanel couture haljinu, dok se Nili odlučio za jednostavno tamno odelo. Kreacija koju je Vintourova odabrala uključuje blistave srebrne ukrase i zlatne i ljubičaste detalje. Izgled je kombinovala sa srebrnim štiklama na kaiščiće. Čvrsto se držala za glumčevu ruku dok su zajedno pozirali fotografima.

Pretpostavlja se da se Ana i Bil poznaju godinama jer je par viđen zajedno na brojnim modnim revijama, u pozorištima i restoranima još od 2015. godine. Navodno su se zbližili nakon što se Ana razvela od svog partnera Šelbija Brajana s kojim je bila 16 godina. U međuvremenu, Bilova poslednja poznata veza bila je s engleskom glumicom Dijanom Kvuik. Glumci su započeli romansu 1980. i dobili kćer Mari 1984. Bili su zajedno 28 godina pre nego što su se rastali 2008.

Nekoliko sati pre početka Met gale, urednica poznata po svojoj "hladnoći" uhvaćena je u dirljivom trenutku sa svojim jednogodišnjim unukom Oliverom tokom poslednjeg pripremnog sastanka za Met Gala. Anina kerkai Bo Carozini podelila je dirljivu snimak u svojim Instagram pričama.

"Završni sastanak za Met", napisala je uz fotografiju na kojoj unuk sedi baki u krilu.

Met Gala, koji neki nazivaju najvećom modnom večeri, održava se u Metropolitan Museum of Art u Njujorku. Svake godine, prvog ponedeljka u maju, najveće holivudkse zvezde stižu na crveni tepih u svojim najekstravagantnijim i najraskošnijim kombinacijama, a posle se o mnogima u javnosti dugo priča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.