Adel prekinula koncert kako bi pomogla devojci da zaprosi momka

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Mar.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel prekinula koncert kako bi pomogla devojci da zaprosi momka

Ako ste čuli za tradiciju da prestupne godine, 29. februara, devojke prose momke, onda vam ovakav događaj neće biti čudan. Foto: Guliver/Getty Naime, Adel je imala koncert u Belfastu u ponedeljak, što je početak njene turneje, i pomogla je devojci iz publike da ispoštuje ovu tradiciju. Pevačica je izvela devojku i rekla kako njen momak prosto mora da kaže DA. Tako je i bilo. Pogledajte video:

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adel prekinula koncert i pomogla djevojci da zaprosi momka (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2016, 08:47

Ako ste čuli za tradiciju da prestupne godine, 29. februara, djevojke prose momke, onda vam ovakav događaj neće biti čudan...Naime, Adel je imala koncert u Belfastu u ponedeljak, što je početak njene turneje, i pomogla je djevojci iz publike da ispoštuje ovu tradiciju...Pjevačica je izvela djevojku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.