6 boja odeće u koje vredi investirati ovog proleća – one su večne

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Feb.2024, 19:02

6 boja odeće u koje vredi investirati ovog proleća – one su večne

Ako vodite računa o tome koje su prolećne boje odeće koje nikada ne izlaze iz mode, onda budite uvereni da ćete svaki komad koji kupite ove sezone nositi godinama! Od uličnog stila do pista visoke mode, već je postalo jasno koje će nam boje dominirati ovoga proleća. Recimo peach fuzz je Pantone proglasio bojom godine i ona postaje sveprisutnija na ulicama. Prošle godine, nosili smo fuksiju. Sledeće? Pitanje je… Ali, to ne znači da odeća koju kupujete mora da traje samo jednu sezonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Postoje boje koje su uvek prisutne i na ulicama i na pistama, one su jednostavno večni trend. To su boje koje se lako uklapaju, daju luksuzni šmek autfitu i nikada ne izlaze iz mode. Prolećne boje odeće koje nikada ne izlaze iz mode: Oker Žuta odeća i dodaci uvek se vraćaju u toplijim mesecima, ali teško je pogoditi nijansu. Oker je boja sa kojom nikada nećete pogrešiti. Maslinasta Ova boja bi mogla biti jedan od  najvećih trendova u godini, ali to nemojte da vas zavede – u smislu klasičnih prolećnih boja, maslinasta je jedna od bezvremenskih. Nijansa se jednostavno lako kombinuje i deluje otmeno. Krem Šta bi bili topliji meseci bez zdrave doze nude palete u vašoj garderobi? Manje oštri od čisto belih tonova, krem boje su najlakši način da prevedete svoju odeću od tamnije zimske do svetle letnje palete boja. Crveno Tomato crvena je bila boja prošle godine, a ove godine nosimo crveno – naranžastu i cherry red. To samo govori jedno: crveno je boja koja nikada ne izlazi iz mode. Ovo nije prolazan trend i budite uvereni da ćete svu odeću u ovoj boji nositi godinama. Svetlo plava Iako nijanse plave mogu da se nose tokom cele godine, izgledaju najsvežije u proleće. Umesto kobalta i ultra-svetlih nijansi, potražite blede tonove da biste dali šik dodir svojoj odeći. Braon U redu, dakle, ništa ne vezuje smeđe nijanse za proleće – one su ipak neutralne – ali stilisti tvrde da čokoladne nijanse najbolje izgledaju na mekom suncu. Mekša je od crne, što znači da ide uz svaku nijansu koje možete zamisliti.   Najbolje bele patike za 2024. koje izgledaju skupo AnnaZhuk/istock/gettyimagesplusThe post 6 boja odeće u koje vredi investirati ovog proleća – one su večne appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kao nositi crvene baletanke 2024. godine + najbolji modeli u Srbiji

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Feb.2024, 19:01

Kada su cipele u pitanju ove godine, bez sumnje, glavni trend su baletanke. Influenserke iz Nujorka i Milana otkrile su nam još jednu tajnu: glavni trend proleća biće  – CRVENE baletanke! Na svim revijama koje su održane na Nedeljama mode tokom februara, bilo da je u pitanju Njujork, London ili...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.