4 poze u seksu koje muškarci obožavaju

Izvor: JavneVesti.com, 31.Mar.2014, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 poze u seksu koje muškarci obožavaju

Učinite da poptuno poludi uz pomoć ovih seks poza koje muškarci obožavaju

 
Želite da malo začinite život u spavaćoj sobi? Učinite da poptuno poludi uz pomoć ovih seks poza koje muškarci obožavaju.
Najviše voli ovako:
1) ŽENA GORE
Pitajte svog partnera šta najviše voli. Možemo da se kladimo da će reći da najviše voli da vama udovoljava. Ova seksi poza omogućava mu da ima slobodne ruke, a može i da uživa u predivnom pogledu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << /> 2) MISIONARSKA POZA
Ova standardna poza mu je omiljena zato što onda on ima kontrolu, a i vi mu možete lako dati do znanja kada da ubrza a kada uspori, hvatajući ga za kukove. Najbolji seks je kao konverzacija, a misionarska poza vam zaista omogućava da komunicirate svojim telima.
3) DOGI STAJL
Poza otpozadi njemu omogućava da sve drži pod svojom kontrolom, da ubrzava ili usporava onako kako njemu odgovara. Omogućava dublju penetraciju, a on se oseća kao kralj spavaće sobe.
4) STOJEĆI
Možda ovo nije omiljena poza, ali je savršena za seks “na brzaka”, bez obzira da li ste presavijeni preko kuhinjskog stola, ili stojite uz zid.
 
(Blic žena)

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.