10 stvari koje trendseterke praktikuju svakog dana

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Nov.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 stvari koje trendseterke praktikuju svakog dana

Kako su neke žene uvek sređene i stilizovane? Ako niste jedna od njih, sigurno se to često pitate. Stvar je u tome što one nisu neke “supermoćne žene”, već su uvek dobro pripremljene. Foto: Guliver/Splash U nastavku teksta sakupile smo samo neke navike stilizovanih žena i trendseterki koje one praktikuju svakodnevno. Ukoliko želite da se bolje organizujete i da svakog jutra ne stanete pred orman i pomislite kako nema šta da obučete, pa na kraju obučete prvo što vam stoji na vidiku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << usvojite neki od ovih saveta. A photo posted by FASHION BLOGGER СТИЛИСТ (@yanafisti) on Nov 12, 2015 at 1:49am PST Planiranje autfita veče pre Upravo to! Sve se svodi na planiranje i na jutro koje počinje organizovano. Ne morate da ustajete mnogo ranije i da kasnite na sastanak. Odvojite 15 minuta ili pola sata i veče pre pripremite apsolutno sve, razmislite i kakvu šminku želite sutra. Jutro ostavite za frizuru i šminku Ova navika se odnosi upravo na prethodno. Kada veče pre izaberete kompletan autfit, jutro posvetite samo sređivanju frizure i šminke. Biranje odgovarajućeg donjeg veša Kombinujte donji veš sa autfitom koji nosite. Setite se da li je košulja koju ste odabrali već pravila problem sa otkopčavanjem dugmadi. Da li pantalone koje birate odgovaraju donjem vešu koji ste pripremili? Pogotovo ako idete ujutru na važan poslovni sastanak, nema potrebe da bilo šta bude vulgarno samo zato što ste u žurbi.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

10 stvari koje trendseterke praktikuju svakog dana (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2015, 11:36

Kako su neke žene uvijek sređene i stilizovane?..Ako niste jedna od njih, sigurno se to često pitate. Stvar je u tome što one nisu neke supermoćne žene, već su uvijek dobro pripremljene...U nastavku teksta sakupile smo samo neke navike stilizovanih žena i trendseterki koje one praktikuju svakodnevno....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.