ZEMLJOTRES U ZAGREBU: Pred meč sa Partizanom, Cedevitu NAPUSTILA tri stranca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMLJOTRES U ZAGREBU: Pred meč sa Partizanom, Cedevitu NAPUSTILA tri stranca (FOTO)

Olakšavajuća okolnost za crno-bele.

Košarkaši Partizana u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Cedevite u okviru 12. kola ABA lige, a velika kriza drma Zagrepčane koji su ostali bez tri važna igrača.

GROBARI, STIŽE RENFRO: Da li ste znali da se KAČIO sa Duletom Vujoševićem i Zvezdinom legendom (VIDEO)

U ZVEZDU DOŠAO JOŠ JEDAN NOVAJLIJA: Potpisao je, dobrodošlicu mu poželeli predsednik i direktor (VIDEO)

Redove Cedevite su napustili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vitor Benite, Augusto Lima i Džejms Bel koji će do kraja sezone nastupati za drugog pretendenta na tron ABA lige. Klub im se zahvalio na zvaničnom Tviter nalogu, a videćemo kako će ovi odlasci uticati na ekipu koja se posle 11 kola u regionalnoj ligi nalazi na deobi treće pozicije sa Megom, uz skor od sedam pobeda i četiri poraza.

Thank you to Vitor Benite @AugustoLima7 and @JamesMB_0731 for all their hard work and effort they gave for our team! We wish you the best of luck in your upcoming endeavors! Thank you! #samojako 🔶⚫💪 pic.twitter.com/wIADH05aQL

— KK Cedevita (@KKCedevita) 21. децембар 2018.

Cedevitu je pre nekoliko dana pojačao bivši košarkaš Partizana Edo Murić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.