Zabrinjava nas novi soj korone, stigao je u Mađarsku

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 12:47

"Zabrinjava nas novi soj korone, stigao je u Mađarsku"

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je danas primio Sinofarmovu vakcinu protiv kovida 19, a zatim se osvrnuo i na pojavu novog soja u Mađarskoj.

"Novi soj, koji se pojavio u Mađarskoj, nas zabrinjava. Ima već 5 ljudi. To je ono o čemu ćemo danas pričati na Kriznom štabu", izjavio je Lončar.

Kako je dodao, "Nije realno da mi sprečimo da on dođe kod nas, ali možemo da uradimo sve tako da dođe što kasnije".

Što se zatvaranja granica sa Mađarskom tiče, Lončar je izjavio kako ne smatra da je pet slučajeva dovoljan razog da se granice odmah zatvore.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SOJ KORONA VIRUSA GLAVNA TEMA DANAŠNJE SEDNICE: Krizni štab o tome da li mutacija preti Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Novi soj korona virusa tema je današnje sednice Kriznog štaba...Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas, pošto je primio Sinofarmovu vakcinu protiv kovida 19,  da je novi soj korona virusa stigao u Mađarsku i da je u toj zemlji utvrđeno pet slučajeva...On je naveo da je to nešto što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ministar Lončar: Novi soj korona virusa potvrđen u Mađarskoj

Izvor: eKlinika.rs, 19.Jan.2021

–  Za sada je u Mađarskoj potvrđeno pet slučajeva novog soja virusa. To jeste zabrinjavajuće i o tome ćemo danas pričati na sednici Kriznog štaba – rekao je on.. Ministar je napomenuo i da nije realno da se spreči da novi soj virusa dođe kod nas ali da je mnogo bolje da se dočeka u što...

Nastavak na eKlinika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.