Vodila 5-godišnju ćerku u solarijum

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodila 5-godišnju ćerku u solarijum

Amerikanka Patriša Krentsil (44) uhapšena je jer je odvela petogodišnju ćerku Anu u solarijum, ali majka tvrdi da je reč o nesporazumu; radnici u salonu za sunčanje su takođe izjavili da devojčica nije bila u solarijumu.

Patriša, tvrdi da je devojčicu vodila sa sobom u salon ali da se samo ona sunčala. "Ja sam se sunčala, ona nije," rekla je Patriša. "Ja sam bila u solarijumu, ona u čekaonici. To je sve."

Patriša Krentsil je uhapšena prošle nedelje ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je puštena uz kauciju od 25.000 dolara i sada čeka suđenje.

U Nju Džersiju, gde se ceo slučaj i dogodio, zabranjeno je deci uzrasta do 14 godina da posećuju solarijume, a onima od 14 do 17 godina je dozvoljeno samo uz pismenu dozvolu roditelja.

Policiju je o slučaju obavestila škola koju devojčica pohađa, a zvaničnici ustanove su rekli da se devojčica pojavila sa opekotinama i da je rekla drugaricama "da je išla u solarijum sa mamom", a da je taj razgovor čula učiteljica.

Otac devojčice, Rič Krentsil, rekao je NBC-u da je učiteljica sve pogrešno razumela.

"Desio se ceo taj veliki slučaj i svi su odjednom postali uključeni, a radi se samo o tome da je napolju bilo 30 stepeni i da je ona izgorela na suncu. To je sve što se dogodilo," tvrdi Rič Krentsil.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.