Kinezi se protiv stresa bore jastucima

Izvor: S media, 26.Dec.2011, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi se protiv stresa bore jastucima

Stotine Kineza "naoružanih" jastucima na kojima su napisana imena njihovih šefova ili profesora učestvovalo je u Šangaju, petu godinu za redom, u masovnoj tuči jastucima čiji je cilj oslobađanje od stresa.

Kina: Poginulo šest učenika

Dramatično oživljavanje dečaka koji se davio u reci (VIDEO)

Progutao ekser da zaustavi kašalj

Na ovom događaju, koji je trajao dve noći uoči Božića i koji organizatori planiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da organizuju i 30. decembra, ima sve više mladih ljudi koji žele da se oslobode stresa od posla ili škole, prenose danas agencije.

''Mnogo zaposlenih i studenata koji se tokom godine suočavaju sa velikim pritiskom na poslu ili u školi učestvuje na ovom događaju. Nadam se da im dajemo izlaz da se oslobode stresa pred kraj godine'', rekao je osnivač ove tuče Eleven Vang, dodavši da ljudi, koji trpe pritisak tokom cele godine zbog šefova, nastavnika i ispita, tog dana ''mogu da polude''.

On je objasnio da svi učesnici napišu na jastucima imena rukovodećih, profesora i nazive ispita i uživaju u tuči.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča jastucima pomaže relaksaciju (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2011

Stotine Kineza 'naoružanih' jastucima na kojima su napisana imena njihovih šefova ili profesora učestvovalo je u Šangaju, petu godinu za redom, u masovnoj tuči jastucima čiji je cilj oslobađanje od stresa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kinezi se protiv stresa bore jastucima

Izvor: Blic, 26.Dec.2011

Stotine Kineza "naoružanih" jastucima na kojima su napisana imena njihovih šefova ili profesora učestvovalo je u Šangaju, petu godinu za redom, u masovnoj tuči jastucima čiji je cilj oslobađanje od stresa...Na ovom događaju, koji je trajao dve noći uoči Božića i koji organizatori planiraju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.