Umro najdeblji čovek na svetu

Izvor: Radio 021, 05.Dec.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro najdeblji čovek na svetu

Najdeblji čovek na svetu Kit Martin iz Londona umro je u 44. godini.

Iako je bio podvrgnut hirurškim intervencijama kako bi smršao, ipak je izgubio bitku i umro nakon upale pluća. On je i zvanično bio proglašen najdebljim čovekom na svetu. U jednom periodu imao je više od čak 450 kilograma.

Ovaj Britanac za doručak je jeo i po osam hot dogova.

Pošto od debljine nije mogao da se kreće, osam radnika Hitne pomoći je uvek moralo da bude uz njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kako bi mu pomogli da sedne na ojačana kolica. Imao je pomoćnike za kupanje, ali i druge stvari...Iz kuće je izlazio samo zbog zdravstvenih pregleda.

Titulu najdebljeg čoveka na svetu pre Martina nosio je Meksikanac Manuel Uribe (48) koji je imao 558 kilograma, ali je umro u maju ove godine u Montereju. I on je veći deo svog života proveo prikovan za krevet.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Umro najdeblji čovjek na svijetu!

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2014

Najdeblji čojek na svijetu Kit Martin iz Londona umro je u 44. godini...Iako je bio podvrgnut hirurškim intervencijama kako bi smršao, ipak je izgubio bitku i umro nakon upale pluća, piše britanski “Telegraf“,..On je i zvanično bio proglašen najdebljim čovjekom na svetu. U jednom periodu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.