Tri načina da se brzo vratite u formu bez ikakvih problema

Izvor: B92, 20.Jan.2018, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri načina da se brzo vratite u formu bez ikakvih problema

Trik je u tome da vaši ciljevi ne budu preveliki.

Postavite sebi kratkoročne ciljeve

Neka budu dovoljno veliki da ostanete motivisani, ali i takvi da svakih nedelju dana možete sebe da nagradite za vidljiv napredak.

Nemojte odmah da počinjete s intenzivnim treninzima

S obzirom na to da je prošlo neko vreme otkad ste poslednji put trenirali, najgore što možete da uradite jeste da odaberete intenzivan trening kojim ćete upaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mišiće, pa ćete opet morati da napravite pauzu. Neka vaši treninzi budu kratki i umereni - ionako ćete se brzo vratiti u formu.

Raznovrsni treninzi

Verujemo da već dobro znate koliko je lako upasti u fitnes rutinu, a verovatno znate i koliko je loše kopirati druge. Ako svi oko vas na Instagramu idu na pilates, to ne znači da će ova vrsta vežbe odgovarati i vama. Isprobajte raznovrsne treninge i vidite šta vam najviše odgovara. Takođe, isprobavajte razne vrste treninga kako ne biste upali u rutinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.