Tri milijarde dinara za obolele od retkih bolesti

Izvor: B92, 04.Feb.2021, 15:30

Tri milijarde dinara za obolele od retkih bolesti

Lečenju obolelih od retkih bolesti namenjeno je u 2021. godini tri milijarde dinara iz budžeta, odlučila je danas Vlada Srbije, a što je najveći iznos do sada za ove namene. Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici odluku o odvajanju sredstava za osobe koje su obolele od retkih bolesti i u tu svrhu biće izdvojeno tri milijarde dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tri milijarde dinara za lečenje obolelih od retkih bolesti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2021

Lečenju obolelih od retkih bolesti namenjeno je u 2021. godini tri milijarde dinara iz budžeta, odlučila je danas Vlada Srbije, a što je najveći iznos do sada za ove namene...S obzirom na to da je lečenje ovih lica jedan od prioriteta Vlade Srbije, obezbeđen je kontinuitet izdvajanja iz budžeta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.