Pogledajte kako danas izgleda čuvena beba pušač

Izvor: B92, 28.Apr.2017, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako danas izgleda čuvena beba pušač

Nakon što su fotografije dvogodišnjeg pušača obišle svet, mali Ardi Rizal iz Indonezije okrenuo je leđa ovom poroku. Onda je neko vreme prekomerno uživao u slatkišima i brzoj hrani, ali sada, sedam godina nakon što je šokirao svet svojim porocima, konačno je zdrav i slobodan.

Njegov put bio je trnovit. Prvo je u drugoj godini života morao kod specijaliste na odvikavanje od nikotina jer je pušio i do 40 cigareta dnevno. Nedugo potom postao je zavisnik od slatke i masne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hrane i do pete godine već je imao 24 kg.

Njegovi roditelji su bili pod stalnom prismotrom, kako bi socijalne službe bile sigurne da Ardi nije zanemaren. Istini za volju, otac je bio taj koji mu je dao prvu cigaretu, kada je imao samo 18 meseci.

Njegov trnovit put doneo je ipak i nešto dobro - u celoj Indoneziji pokrenuta je kampanja za sprečavanje maloletničkog pušenja, jer je duvanska industrija zbog slabih zakona redovno vrbovala najmlađe članove populacije.

Sada, uz pomoć zdravstvenih službi, Ardi je zdrav i hrani se svežom ribom, voćem i povrćem, kako i dolikuje jednom devetogodišnjaku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte kako danas izgleda čuvena beba pušač

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2017

Nakon što su fotografije dvogodišnjeg pušača obišle svet, mali Ardi Rizal iz Indonezije okrenuo je leđa ovom poroku. Onda je neko vreme prekomerno uživao u slatkišima i brzoj hrani, ali sada, sedam godina nakon što je šokirao svet svojim porocima, konačno je zdrav i slobodan...Njegov put bio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.