Koka-kola u borbi protiv gojaznosti?!

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Koka-kola" u borbi protiv gojaznosti?!

Kompanija "Koka-Kola" se, prvi put u istoriji, uključila u rešavanje gojaznosti - rastućeg problema u Americi ali i u svetu.

Kompanija je počela da emituje dvominutni spot na televizijama CNN, Fox News i MSNBC, sa namerom da doprinese intenziviranju debate o javnom zdravlju.

U spotu, pod sloganom "Coming Together", ističe se portfolio više od 650 proizvoda "Koka-Kole" među kojima je preko 180 nisko kaloričnih i napitaka bez kalorija.

Osim toga, u dvominutnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << TV reklami, kompanija sugeriše načine koji mogu pomoći da se brzo sagori 140 kalorija, koliko se unese konzumiranjem jedne limenke "koka-kole". Pa tako fanovima ovog pića savetuje da praktikuju ples, šetanje psa, ali nekoliko minuta smeha.



Takođe, cilj ove kampanje je da se razbije predrasuda da u jednoj limenci napitka ima i do 900 kalorija, kao i da je taj napitak jedan od glavnih krivaca za gojenje Amerikanaca.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.