Kako se nesanica ogleda na vašem licu? (VIDEO)

Izvor: B92, 11.Avg.2014, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se nesanica ogleda na vašem licu? (VIDEO)

Šta se dešava s vašim licem kada vam nedostaje sna?

San je jedan od tri stuba zdravog života (uz zdravu ishranu i redovno vežbanje). Novi video-snimak Buzzfeeda prikazuje kako se na licu četiri osobe ogledaju njihove navike vezane za spavanje.

Na snimku se vide učesnici istražoivanja koji priznaju da spavaju između tri i pet sati svake noći, što je premalo, ako imamo u vidu to da se odraslim osobama preporučuje od sedam do osam sati sna.

Evo kako se to odražava na njihov izgled:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako-se-nesanica-ogleda-na-vasem-licu

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2014

Šta se dešava s vašim licem kada vam nedostaje sna?..San je jedan od tri stuba zdravog života (uz zdravu ishranu i redovno vežbanje). Novi video Buzzfeeda prikazuje kako se na licu četiri osobe ogledaju njihove navike vezane za spavanje...U snimku, učesnici priznaju kako spavaju između tri i...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.