Italijanski lekar šokira: Rak je najobičnija gljivica VIDEO

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski lekar šokira: "Rak je najobičnija gljivica" VIDEO

Kod terapija raka nemate šta da izgubite! Bolna je realnost - ova teška bolest sve je učestalija, njene posledice je gotovo svako iskusio: odlazak najbližih, prijatelja ili poznanika, reči su italijanskog lekara.

"Moramo da dokažemo da je savremena onkologija nesposobna da odgovori na pitanja i potrebe onih koji su oboleli od raka i zbog toga je naša moralna i etička obaveza da pokušamo da pronađemo rešenje za najteže i najbolnije bolesti našeg vremena", rekao je dr >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tulio Simoncini, koji tvrdi da je rak obična gljivica - kandida, koja se lako leči sodom bikarbonom. Sodom bikarbonom leči se i kiselost organizma, što je još jedan od uzročnika raka, dodaje.

Rak je gljivica

"Oko 100 godina stara, osnovna teorija o raku zasnovana je na hipotezi neispravnosti gena. Ovo stanovište podrazumeva da je rak intracelularni. Međutim, s moje tačke gledišta, rak je gljivična infekcija, i jedan poseban ćelijski fenomen", napominje dr Tulio Simoncini, koji je napravio medicinsku revoluciju otkrićem da je obična kandida ili gljivica uzrok raka, a leči se svima dostupnom sodom bikarbonom.

Kandida (Candida)

"U biljnom svetu, karcinomi su uzrokovani gljivičnim invazijama, a može se reći da se ista stvar događa i u ljudskim bićima. Gljivice uvek sa sobom vuku tumor: nalaze se u "in vivo" i u "post mortem" ispitivanjima. Međutim, naučnici veruju da se one razvijaju nakon početka bolesti", navodi, te dodaje:

"Moje mišljenje je da su one došle pre: one stvaraju rak, oslabe imunološki sistem i onda napadnu celi organizam. Svaka vrsta raka je uzrokovana gljivicama iz roda kandida, što je navedeno i u drugim istraživanjima, a histološki sastav je rezultat reakcije odbrane tkiva protiv invazije. S vremenom, tkivo postaje iscrpljeno i proizvodi samo nediferencirane (iste) ćelije. Rak se može nazvati kao “otporni apsces (čir)”, gde se kolonije formiraju u centru i pokreću reakciju mnoštva ćelija svuda oko nje".

Soda bikarbona

kaže i da su klasični anti-gljivični lekovi nedelotvorni u lečenju tumora, jer čvrste kolonije mogu biti napadnute samo na površini njihovog raspona i nakon prvog davanja leka one postaju otporne.

"Jaka infekcija je mnogo snažnija od jedne bakterije. Zato jednostavna gljivična infekcija može trajati večno. Ja sam jednostavno identifikovao supstance koje su u stanju da prodru u ove ogromne infekcije: za rak unutrašnjih organa to je soda bikarbona, a najbolja supstanca za eliminisanje raka kože je tinktura joda, naročito kada se širi”, kaže doktor, prenosi Alo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.