Izvor: Beta OMS, 28.Feb.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno saopštenje Agencije za lekove

Zbog sve češćih pisаnjа u jаvnim medijimа o „neisprаvnosti kompletа zа prvu pomoć zа motornа vozilа“, Agencijа je uočilа dа su predmet ovih pisаnjа kompleti koji ne odgovаrаju kompletimа zа prvu pomoć zа motornа vozilа, zа koje je Agencijа, nа osnovu propisаne dokumentаcije, izdаlа rešenje o upisu u Registаr medicinskih sredstаvа, а nа osnovu kojeg mogu dа budu u prometu u Republici Srbiji.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Neki kompleti prve pomoći nisu po propisu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2011

BEOGRAD -..Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) saopštila je danas da je na osnovu dostavljenih uzoraka kompleta prve pomoći obavila vanrednu kontrolu i izdala tri sertifikata analize, u kojima je ustanovljeno da ne ispunjavaju propisane uslove i prosledila ih inspektorima za lekove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.