Dan zdravlja 6. aprila na Zvezdari

Izvor: B92, 03.Apr.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan zdravlja 6. aprila na Zvezdari

Briga o zdravlju i prevencija bolesti glavne su teme ovogodišnjeg Dana zdravlja koji će biti obeležen u opštini Zvezdara u nedelju, 6. aprila.

Kako je saopšteno iz te opštine, manifestacija će se održati od 9 do 12 sati u Sportskom centru "Olimp". Kako se navodi, biće organizovani lekarski pregledi, između ostalog, kontrola krvnog pritiska, šećera, EKG, određeni broj biohemijskih analiza...

Zvezdarske škole omogućile su i posebne usluge za posetioce poput >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << masaže, saveta kozmetičara, stomatoloških pregleda, dok će se sportski deo programa odvijati na atletskoj stazi.

Događaj, kao i prethodnih godina organizuju Gradska opština Zvezdara i Dom zdravlja Zvezdara, uz podršku SC Olimp, a učestvuju Kliničko-bolnički centar Zvezdara, Gradski zavod za plućne bolesti i tuberkulozu, Zavod za hitnu medicinsku pomoć, Institut za transfuziju krvi, Udruženje Plavi krug, kao i Medicinska, Farmaceutsko fizioterapeutska i Zubotehnička škola sa Zvezdare.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Besplatni pregledi za Dan zdravlja na "Olimpu"

Izvor: Blic, 03.Apr.2014

Briga o zdravlju i prevencija bolesti glavne su teme Dana zdravlja koji će biti održan u nedelju 6. aprila 2014 od 9 do 12 sati u Sportskom centru „Olimp“...Organizatori su Dom zdravlja i opština Zvezdara, a učestvuju Kliničko-bolnički centar „Zvezdara“, Gradski zavod za plućne bolesti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.