Da li ste preuzeli novu zdravstvenu knjižicu?

Izvor: Mondo, 07.Feb.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste preuzeli novu zdravstvenu knjižicu?

Republički fond za zdravstveno osiguranje moli građane koji su predali zahteve za zamenu zdravstvenih knjižica do kraja prošle godine, a nisu ih preuzeli da to učine.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Kartice zdravstvenog osiguranja nije preuzelo više od 41.000 građana koje je Republički fond za zdravstveno osiguranje danas pozvao da u svojoj filijali ili ispostavi RFZO preuzmu te kartice.

RFZO je građanima koji su zahtev za izdavanje zdravstvene kartice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << podneli preko Portala elektronske uprave pre nekoliko meseci i od tada nemaju povratnu informaciju, preporučio da se o obrate toj službi putem mejla kzo@rfzo.rs ili na telefon 011/2053-707.

Građani treba da navedu EGN broj dobijen prilikom podnošenja zahteva putem Portala elektronske uprave.

Ako još niste podigli novu knjižicu...Do nove zdravstvene knjižice u šest koraka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.