Čudesni napitak koji rešava mnoge tegobe

Izvor: B92, 08.Jan.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesni napitak koji rešava mnoge tegobe

Napitak od vode, limuna i meda ima čudesne prednosti za zdravlje celokupnog organizma.

Ublažava simptome prehlade i gripa, reguliše apetit, povećava nivo energije i podstiče rad probavnog sistema.

U šoljicu tople vode dodajte sok od 1 limuna i 2 kašičice meda. Ovaj napitak pijte svaki dan na prazan želudac i vrlo brzo ćete da primetite pozitivne promene.

Podstiče rad probavnog sistema i mršavljenje

Napitak od meda i limuna će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podstaknuti rad probavnog sistema, smanjiti rizik od nastanka probavnih smetnji i poboljšati apsorpciju hranljivih materija. Ovaj napitak će vam pomoći u uklanjanju suvišnih kilograma.

Smanjuje nivo slobodnih radikala

Med i limun su odličan izvor antioksidanata koji smanjuju nivo slobodnih radikala. Istraživanja su pokazala da slobodni radikali povećavaju rizik od nastanka srčanih bolesti, dijabetesa tipa 2 i Alchajmerove bolesti.

Poboljšava zdravlje kože i vraća mladolikost

Med i limun imaju moćno protivupalno i antibakterijsko delovanje. Vratiće mladolikost, ublažiti akne i bubuljice.

Jača imunitet

Med i limun jačaju imunitet i smanjuju rizik od nastanka gripa i prehlade. Istraživanja su pokazala da napitak od meda i limuna može da skrati trajanje gripa i prehlade.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.