5 namirnica koje leče mamurluk

Izvor: B92, 26.Jun.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 namirnica koje leče mamurluk

Izašli ste tokom radnog dana i popili nekoliko pića i dobro se proveli, međutim, sada ne znate kako da ustanete iz kreveta i krenete na posao?

Ako imate osećaj da ste malo preterali, ali zbog radne nedelje nemate vremena da se izležavate u krevetu donosimo vam spisak od pet stvari koje će brzo izlečiti nastali mamurluk.

Pogledajte listu stvari koje se nalaze u vašem frižideru i koje mogu da vam vrlo brzo izleče mamurluk i poprave raspoloženje

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet namirnica koje će brzo izliječiti mamurluk

Izvor: Cafe.ba, 27.Jun.2012, 01:27

Popili ste nekoliko koktela više sa drugaricama? Izašli ste i dobro se zabavili, ali sada ne znaš kako da se pomjeriš iz kreveta? Ako imate osjećaj da ste malo pretjerali, a nemaš vremena za cjelodnevno izležavanje u krevetu donosimo ti spisak od pet stvari koje će brzo izliječiti tvoj mamurluk.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.