Zdravko Čolić u subotu peva na hipodromu u Šapcu

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić u subotu peva na hipodromu u Šapcu

Popularni pevač Zdravko Čolić održaće veliki solistički koncert u subotu, 28. aprila, na prostoru hipodroma u Šapcu. Zdravko Čolić jedva čeka da izađe pred publiku u Šapcu

Posle jedanaest godina Zdravkova publika u Šapcu će uživati u njegovim starim hitovima, poput pesama ”Produži dalje” i "Pusti pusti modu”, ali i hitovima sa novog albuma "Kad pogledaš me preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ramena”.

Produkcija koja se danas postavlja na hipodromu, podrazumeva najmodernije ozvučenje, veliku binu i video ekrane što posetiocima garantuje nezaboravnu noć, kao što je bila ona na beogradskom Ušću.

Ulaznice se prodaju po ceni od 1.000 dinara, a na dan koncerta koštaće 1.500 dinara.

Povezane vesti: Zdravko Čolić peva na šabačkom hipodromu Čola za dva dana rasprodao Stožice
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Koncert Zdravka Čolića na prostoru hipodroma u Šapcu

Izvor: Beta OMS, 26.Apr.2012

U subotu 28. aprila na prostoru hipodroma u Šapcu najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić održaće solistički koncert. Sve posetioce očekuje spektakl kakav je viđen na Ušću u Beogradu.Posle 11 godina Zdravkova publika u Šapcu će uživati u njegovim starim hitovima, poput pesama”Produži...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.