Zdravko Čolić peva na otvorenom u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Jan.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić peva na otvorenom u Vranju

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu Zdravko Čolić, kako je već najavljeno održaće koncert 30. januara, ali kako je danas odlučeno Čola će zbog velikog interesovanja publike pevati na otvorenom, a ne u Hali sportova.

Razlog za ovakvu odluku rukovodstvo grada obrazlaže velikim interesovanjem, ne samo ovdašnje publike, već i Čolinih obožavalaca iz Makedonije i Bugarske, a vranjska  Sportska hala nema kapacitete za takav veliki muzički >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << događaj.

Gradonačelnik Zoran Antić kaže da je iz tih razloga odlučeno  da koncert bude održan na otvorenom,na trgu Staniše Stošića, ispred Narodnog muzeja.

JugMedia
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića,   Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.