Zdravko Čolić ima rođenog brata, a evo čime se on bavi!

Izvor: Svet plus, 11.Okt.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić ima rođenog brata, a evo čime se on bavi!

Pevač Zdravko Čolić ima rođenog brata ali to malo ko zna jer se o njegovom privatnom životu ne piše previše, niti on voli da iznosi detalje. Evo čime se on bavi.

Niko ne bi mogao ni da pretpostavi da je on rođeni brat velike zvezde jer je izabrao potpuno drugačiji posao. Dok Zdravko Čolić nastupa, snima spotove, slika se i daje intervjue, njegov brat Dragan drži ćevabdžinicu u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Njih dvojica su jako vezani, a takvu ljubav utkali su im roditelji, što je i Čola jednom rekao:

"Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica."

Dragan je pre nekoliko godina navodno otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić. Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vreme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice. Svima nam je poznato da još jedan član Zdravkove familije ne voli da se pojavljuje u javnosti, a reč je o njegovoj supruzi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.