Zebićeva: Nas Hrvatice obožavaju u Zaječaru

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Dec.2012, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zebićeva: Nas Hrvatice obožavaju u Zaječaru

Hrvatice su posle poraza od Nemačke u petak uveče već spakovale kofere i krenule kući. Ipak, levo krilo Maja Zebić neće zadugo ostati, ubrzo će ponovo u Srbiju, igra za šampionski tim Zaječara.
Nije mi bilo baš svejedno što ću u Srbiju, ali pošto su u Zaječaru već igrale četiri naše devojke, Jukopila, Vrdoljak, Pavić i Peraica odluka mi je bila malo lakša – priča ova rođena Splićanka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << čiji zavičaj je zapravo Dicma kraj Sinja.
Posle svega kaže nije zažalila što je došla u grad na dva Timoka:
Nas, Hrvatice tamo obožavaju, drže nas kao kap vode na dlanu. U klubu je mnogo strankinja, a naročito mi je drago što su tu Mange i Fernandes jer mogu da razgovaram na španskom, često pijemo kafu, kuvamo…

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.