Trogodišnja devojčica silovana i ubijena kod Zaječara

Izvor: Prva.rs, 10.Jul.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trogodišnja devojčica silovana i ubijena kod Zaječara

U selu Vratarnica bila je proslava rođendana jedne devojčice. Muškarac V. C. (28) je odveo sa rođendana devojčicu A. S. oko 22 časa. Kada je primećeno da devojčice nema roditelji su počeli da je traže.
V. C. je obavestio policiju da je ubio devojčicu, a njeno telo je pronađeno rano jutros. Muškarac je uhapšen, izjavio je vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić.
Rebić je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da je policija uhapsila V.R. (1988) za koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se sumnja da je izvršio zločin i da je njemu određena mera zadržavanja od 48 sati.
"Oko 21 sat i 30 minuta policija je dobila prijavu majke deteta da je dete nestalo'', rekao je Rebić, dodavši da se dete prethodno nalazilo na rođendanu u komšiluku.
Prema njegovim rečima, policija je odmah počela potragu za V.R. a na osnovu iskazane sumnje gostiju na rođendanu. V.R. je nakon sat vremena pronađen, a posle saslušanja je i priznao zločin.
Rebić je dodao da su pripadnici MUP nakon toga, zajedno sa V.R. otišli na lice mesta gde je pronađeno unakaženo telo deteta. Mesto zločina udaljeno je 600 do 700 metara od kuće u kojoj se slavio rođendan.
Izvor: B92
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.