Trijumf rukometašica Zaječara u Novoj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf rukometašica Zaječara u Novoj Pazovi

Nekoliko stotina gledalaca u sali Osnovne škole „Rastko Nemanjić" u Novoj Pazovi videlo je interesantnu rukometnu predstavu u kojoj je gostujući Zaječar boljom igrom u finišu meča nadigrao Mladost 26:19 i došao do važnih bodova u borbi za doigravanje.

Domaće su krenule furiozno i posle samo nekoliko minuta igre stekle 5 golova prednosti. Zaječarke su tada zaigrale agresivnije u odbrani i do poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nadoknadile zaostatak. U nastavku se igralo gol za gol do 44.minuta, kada je Marijana Ilić odbranila nekoliko uzastopnih šuteva domaćih i saigračicama omogućila da steknu osetniju prednost.

Nije bilo prave ideje u napadima Mladosti, a gošće su svaku njihovu grešku kažnjavale u kontrama, a zahvaljujući veoma raspoloženoj Ilićevoj na golu, nije viđena neizvesna završnica.

Posle 15-tog kola Superlige, Zaječar se učvrstio na četvrtom mestu na tabeli, dok Mladost deli šesto mesto sa Vojvodinom i u poslednja 3 kola takmičenja te ekipe će se sa ekipom Medicinara boriti za poslednju poziciju koja vodi u plej-of.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.