Slika dana: PREŠARAN ZNAK ZA PRELAZ ULICE

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Mar.2024, 05:30

Slika dana: PREŠARAN ZNAK ZA PRELAZ ULICE

Na ovoj fotografiji, kad se samo malo bolje pogleda, uočava se precrtan, prošaran saobraćajni znak za prelaz ulice. Znak je na kružnom toku kod česme u prometnoj ulici Hajduk Veljka u Zaječaru. I nije to jedino „umetničko delo“ nepoznatih vandala. Svuda je toga i u svakom gradu.
Dakle, još jedna ružna slika naših naravi. Da li bi, uz pomoć najbližih video kamera, mogli da se prepoznaju počinioci i kazne po slovu zakona. Verovatno bi taj potez vlasti uspeo, i bio bi sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << pozdravljen od građana. Jer, ko zna šta je sledeće na redu i na udaru neodgovornih „umetnika“.
Članak Slika dana: PREŠARAN ZNAK ZA PRELAZ ULICE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.