Pregažena četiri puta na putu ka Zaječaru

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregažena četiri puta na putu ka Zaječaru

Beograđanka K.D. poginula je u saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar - Knjaževac i ona je za kratko vreme pregažena četiri puta, kaže policija.

Nesreća se dogodila juče oko 22 sata kod sela Donje Zuniče.

"Nakon što je nepoznatim vozilom udarena K.D. vozač je pobegao sa lica mesta, a preko tela žrtve prešla su još tri vozila koja su se kretala tim putem", navela je zaječarska policija u saopštenju.

Agencija Beta saznaje da je telo žene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od udara završilo na putu i da su žrtvu, pošto je nisu ugledali na vreme, pregazili minibus, kamion i automobil.

Policija je navela da se K.D. kratala levom stranom kolovoza.

Uviđaj sa lica mesta obavili su zamenik osnovnog tužioca i istražni sudija Osnovnog suda u Zaječaru, koji su naložili obdukciju tela nastradale.

(Beta, ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.