Posao za mlade Zaječarce: Dobili ste šansu, sada se dokažite

Izvor: Press, 03.Dec.2013, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao za mlade Zaječarce: Dobili ste šansu, sada se dokažite

Predsednik Skupštine Grada Zaječara, Saša Mirković, rekao je da su svi oni izabrani prema obrazovanju i sposobnostima i da nije bilo prijema "preko veze".
Sada samo od vas zavisi hoćete li iskoristiti šansu. Budite spremni na kritiku i sami kritikujte, borite se za posao ali isključivo radom.
Grad Zaječar izdvojiće iz budžeta u prvih šest meseci naredne godine još 20 miliona dinara za zapošljavanje. Privatnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će, bez obzira odakle firma dolazi, dobiti stimulacije, ali će morati da pokažu i dobru volju i stvarno ih zaposle, rekao je Mirković.
On je istakao da će na taj način grad Zaječar početi da rešava problem nezaposlenosti i da je nemoguće za tri meseca rešiti probleme koji su se gomilali u prethodnih devet godina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.