Nova hapšenja zbog kršenja mere samoizolacije

Izvor: Bor030.net, 25.Mar.2020, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova hapšenja zbog kršenja mere samoizolacije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili S.Đ. (1978) i B.P. (1965) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Oni se sumnjiče da su prekršili meru samoizolacije. S.Đ. i B.P. su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru. The post Nova hapšenja zbog kršenja mere samoizolacije appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro Novosađana i dvoje Temerinaca uhapšeno zbog kršenja mere samoizolacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su osam osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije...Šestoro Novosađana i dvoje građana sa područja Temerina osumnjičeni su da su prekršili mere samoizolacije...Određeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.