I TIMOČKA TV KUPUJE AUTOBUSKU STANICU U BORU

Izvor: MC Bor, 25.Feb.2011, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TIMOČKA TV KUPUJE AUTOBUSKU STANICU U BORU

Bor, 25.februar
Autor M.C.

Sem opštine Bor i jedne, zasad, nepoznate firme, u trci za kupovinu Autobuske stanice u Boru javila se i Timočka televizija iz Zaječara.   Ova informacija juče je u programima Timočke TV ceo dan emitovana. Rok za >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << prijavljivanje na licitaciju istekao je 25. februara.
-Verujemo da će kupvina atraktivne zgrade i placa u najužem centru grada biti odličan poslovni potez. Ne zanima nas kako će se opština Bor pojaviti kao kupac , niti bilo ko drugi, hoćemo da proširimo delatnost i uspolsimo 20,30 radnika- saopštili su iz Timočke TV.
Opština je najavila da će novac za Autobusku stanicu izdvojiti  iz tekućih rezervi. Niko ne spominje da su stanica, ali i cela firma „Borpevoz“ sa 230 zapolslenih, do pre pet godina, bili u statusu loklanog javnog preduzeća. Zbog gubitaka otišli su u stečaj, a potom i u proces likividacije.
Početna cena je 4,9 miliona dinara.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.