Veliko priznanje za Bibrasa Natha

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko priznanje za Bibrasa Natha

Fudbaler Partizana Bibras Natho izabran je u idealni tim prvog kola Lige Evrope, pošto je dao dva gola u remiju sa AZ Alkmarom (2:2) u Beogradu, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na Jutjub kanalu.
Na golu je Arsenalov Emilijano Martinez, odbranu čine Anton Nedjalkov (Ludogorec), Kalum Čembers (Arsenal), Aksel Tuanzebe (Mančester junajted) i Borna Barišić (Rendžers).
U veznom redu, uz Natha, su Bukajo Saka (Arsenal), Nikolo Zaniolo (Roma) i Kevin Bua (Bazel), dok su u napadu Klaudiju Kešeru (Ludogorec) i Andraž Šporar (Slovan Bratislava).
Partizanov Izraelac nije se našao u užem izboru za najboljeg igrača runde, jer su Kešeru, Saka, Bua i Zaniolo dobili prednost.


The post Veliko priznanje za Bibrasa Natha appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jutjub,   Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Natho u idealnom timu 1. kola Lige Evrope

Izvor: RTS, 20.Sep.2019

. Fudbaler Partizana Bibras Natho izabran je u idealni tim prvog kola Lige Evrope, nakon što je dao dva gola u remiju sa Az Alkmarom (2:2) u Beogradu, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.