Trener Alkmara: Nadam se da je penal dosuđen sa razlogom

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Alkmara: Nadam se da je penal dosuđen sa razlogom

Trener AZ Alkmara Arne Slot rekao je posle remija protiv Partizana da se njegova ekipa nadala boljem rezultatu, ali da s obzirom na razvoj situacije može da bude zadovoljan.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Zadvoljan sam i nisam. Ne znam da li bih im čestitao. Mislio sam da možemo bolje i to je ono što smo očekivali. Više od nerešenog rezultata – rekao je Slot.
AZ Alkmar igrao je nerešeno 2:2 u Beogradu protiv Partizana, iako je više od sat vremena imao igrača manje na terenu.
Istovremeni, ako sat vremena igrate s desetoricom igrača i završite utakmic 2:2, trebalo bi donekle da budete zadovoljni. Pre bih im uputio komplimente, nego što bih im čestitao – rekao je Slot.
Upitan da prokomentariše crveni karton za svoju ekipu, kao i penal, Slot je ocenio da je isključenje zasluženo zaradio Jonas Svenson.
Smatram da je crveni dodeljen s razlogom. Mislim da smo imali propuste u odbrani, posebno u tim trenucima. On je to zaslužio. Što se tiče penala, nadam se da je i on s razlogom dodeljen, ali to ćemo da vidimo. Iskreno se nadam da se ovakve situacije više neće dešavati – rekao je Slot.

The post Trener Alkmara: Nadam se da je penal dosuđen sa razlogom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.