Svi ispraćaju slavnog repera Grua!

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi ispraćaju slavnog repera Grua!

Nakon opela ogromna kolona svih onih koji su poštovali rad Dalibora Andonova Grua krenula je ka grobnom mestu. Gruovi prijatelji došli su da ga isprate s cvećem u rukama i suzama u očima.
Republika.rs
Pre toga jecaji su odzvanajli kapelom, a supruga Danica kao i Gruovi roditelji primali su izjave saučešća svih onih koji su voleli i poštovali Dalibora.
ST/N. MANDIĆ
Republika.rs
e-stock/M.RODIĆ
Među poznatim prijateljima tragično preminulog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << repera je i Edin Škorić koji je juče održao govor na komemorativnom skupu i otkio da ga je Gru pozvao na kajting kobnog dana.
e-stock/M.RODIĆ
Pevač Nenad Knežević Knez, takođe je prisutan i reperi Marko Đurovski i Marko 187, kao i nekadašnji rukomentaš Ognjen Kajganić.
e-stock/M.RODIĆ
Poslednji pozdrav Gruu i saučešće porodici došla je da izjavi i glumica Dragana Mićalović.
Ekipa Partizana poslala mu je venac i dirljivim rečima uputila mu poslednje zbogom. I bajkeri u došli da upute poslednje zbogom velikom drugu i tražili su odobrenje od direktora groblja da ga isprate do večne kuće motorima.
Dalibor Andonov Gru poginuo je u Zemunu tokom vožnje kajta u ponedeljak, 9. septembra u popodnevnim satima. Iz vode su ga izvukli prijatelji, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

The post Svi ispraćaju slavnog repera Grua! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.