Gru sahranjen uz “Tiho noći”, trubače i potresan Nigorov govor!

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gru sahranjen uz “Tiho noći”, trubače i potresan Nigorov govor!

Na samom grobnom mestu, poslednji govor Gruu održao je njegov prijatelj i kolega Igor Lazić koji je u jednom trenutku gorko zaplakao. Reči koje je Nigor uputuio svom prijatelju, a proslavljenom reperu naterale su sve da zaplaču:
printscreen/instagram
–  Putuj druže preko reke i nađi se sa prijateljima koji su već tamo. Svi ćemo jednog dana da odemo – govorio je Nigor, između ostalog, u govoru.
e-stock/M.RODIĆ
Supruga proslavljenog repera Danica jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je smogla snage da dođe do grobnog mesta, dok su se teško držali i Gruovi roditelji.
e-stock/M.RODIĆ
Nakon govora koji je održao Nigor, kovčeg je spušten uz pesmu “Tiho noći” i trubače.
e-stock/M.RODIĆ
Opelo je održano u kapeli groblja Orlovača, a potom je ogromna kolona svih onih koji su poštovali rad Dalibora Andonova Grua krenula je ka grobnom mestu. Gruovi prijatelji došli su da ga isprate s cvećem u rukama i suzama u očima.
Republika.rs
Pre toga jecaji su odzvanajli kapelom, a supruga Danica kao i Gruovi roditelji primali su izjave saučešća svih onih koji su voleli i poštovali Dalibora.
e-stock/M.RODIĆ
e-stock/M.RODIĆ

Republika.rs
Među poznatim prijateljima tragično preminulog repera je i Edin Škorić koji je juče održao govor na komemorativnom skupu i otkio da ga je Gru pozvao na kajting kobnog dana.
e-stock/M.RODIĆ
Pevač Nenad Knežević Knez, takođe je prisutan i reperi Marko Đurovski i Marko 187, kao i nekadašnji rukomentaš Ognjen Kajganić.
e-stock/M.RODIĆ
Poslednji pozdrav Gruu i saučešće porodici došla je da izjavi i glumica Dragana Mićalović.
Ekipa Partizana poslala mu je venac i dirljivim rečima uputila mu poslednje zbogom. I bajkeri u došli da upute poslednje zbogom velikom drugu i tražili su odobrenje od direktora groblja da ga isprate do večne kuće motorima.
Dalibor Andonov Gru poginuo je u Zemunu tokom vožnje kajta u ponedeljak, 9. septembra u popodnevnim satima. Iz vode su ga izvukli prijatelji, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

The post Gru sahranjen uz “Tiho noći”, trubače i potresan Nigorov govor! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Svi ispraćaju slavnog repera Grua!

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019

Nakon opela ogromna kolona svih onih koji su poštovali rad Dalibora Andonova Grua krenula je ka grobnom mestu. Gruovi prijatelji došli su da ga isprate s cvećem u rukama i suzama u očima.. Republika.rs. Pre toga jecaji su odzvanajli kapelom, a supruga Danica kao i Gruovi roditelji primali su izjave...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.