Šestogodišnja devojčica zaradila milione na nakitu

Izvor: NaDlanu.com, 17.Mar.2013, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestogodišnja devojčica zaradila milione na nakitu

Šestogodišnja Izabela Baret iz SAD-a u zadnjih godinu dana zaradila je preko milion dolara zahvaljujući svojoj liniji nakita i mejkap proizvoda.

Devojčica sama bira šta će biti deo njene kolekcije 'Glitzi Grl' koja se, između ostalog, sastoji od sjaja za usne i narukvica."Jako je zabavno. Ja sam šef", rekla je devojčica.Ideja o kolekciji rodila se u vreme kad je Izabela odlazila na izbore lepote.Svaki put kad bi pobedila ona i njena majka ugravirale bi titulu na narukvicu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << može hvaliti svojim dostignućima. Narukvice su se svidele fanovima pa su devojčica i majka iskoristile popularnost.Izabelina majka je osnovala fond u koji stavlja zarađeni novac, a kojem će devojčica imati pristup tek kada napuni 18 godina."Samo pokušavam odgojiti sretnu i zdravu devojčicu" rekla je majka.S media, Dejli mejl

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.