MILIONERKA: Devojčica (6) pravila nakit i obogatila se!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIONERKA: Devojčica (6) pravila nakit i obogatila se!

Šestogodišnja devojčica lansirala je svoju liniju nakita i za godinu dana postala milionerka

Iako Izabela Beret ima samo šest godina, ona je već uspela da zaradi svojih prvih milion dolara.

Naime, Izabela je ovu zaradu ostvarila zahvaljujući svojoj liniji nakita i make - up proizvoda, a kako je istakla, sama bira šta će sve biti deo njene kolekcije koja nosi naziv "Glitzy Girl".

Kolekcija se sastoji od narukvica i sjaja za usne, a Izabela >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kaže da joj je posao izuzetno zabavan i da je ona šef. Ideja o kolekciji se rodila kada se devojčica takmičila na izboru lepote.

Ona i njena majka bi svaki put kad pobedi utisnuli lentu na narukvicu, kako bi mogla da se hvali pobedama. Narukvice su se dopale ljudima i tako su majka i ćerka iskoristile svoju popularnost i pokrenule liniju nakita.

Devojčicina majka je nakon pokretanja biznisa osnovala fond u koji stavljaju zarađeni novac koji će Izabela moći da podigne tek kada bude imala 18 godina.

"Samo pokušavam da vaspitam srećnu, zdravu devojčicu", rekla je njena majka. Ona je još istakla i objasnila da su njih dve oduvek imale u planu da izbore lepote iskoriste kao odskočnu dasku, što se i desilo.

zoom

http://www.youtube.com/watch?v=reLqn9rdZqc

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šestogodišnja devojčica postala milionerka zahvaljujući liniji nakita za decu

Izvor: Blic, 18.Mar.2013

Šestogodišnja Izabela Baret, koja se u junu prošle godine pojavila u rialitiju "Devojčice i dijademe", postala je milionerka nakon što je lansirala veoma uspešnu liniju nakita za decu. U upravljanju linijom "Glitzy Girl" koja devojčicama nudi i šminku, pomaže joj majka Suzana. ..Od prodaje nakita...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.