Savo: Naša igra je bila sramotna, ja sam krivac

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo: Naša igra je bila sramotna, ja sam krivac

Crno-beli su osvojili samo bod (2:2) pod Bagdalolom protiv Napretka u četvrtom kolu Superlige Srbije. Posle meča trener osvajača Kupa Srbije je preuzeo odgovornost na sebe zbog loše igre.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u Turskoj protiv Malatije je 3.20. Meč se igra u četvrtak od 19 časova.
Čestitam Napretku na bodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Naša igra je bila sramotna, a za to sam ja odgovoran – rekao je Milošević u izjavi sa terena za “Arenu sport”.
Na potpitanje novinara, da li se to odnosi na oba poluvremene, Savo je bio decidiran.
Od početka do kraja je bila sramotno. To je u najkraćem – nije bio raspoložen za dužu analizu mladi stručnjak.
Milošević je igrao bez nigerijskog napadača Umara Sadika, dok su Sejduba Suma i Japanac Takuma Asano ušli u nastavku, ali su bili dovoljni samo za bod crno-belih u Kruševcu.

The post Savo: Naša igra je bila sramotna, ja sam krivac appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Milošević. Sramotna igra, ja sam isključivi krivac

Izvor: B92, 11.Avg.2019

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali "sramotno" u utakmici protiv Napretka...Milošević je takođe preuzeo krivicu za remi, 2:2, u četvrtom kolu Linglong Super lige..."Sve čestitke Napretku na igri. Naša igra je bila sramotna i isključivi krivac sam ja, zbog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.