SNEZANA DAKIC OBJASNJAVA Evo zasto sam se slikala sa Vucicem

Izvor: medio.rs, 07.Mar.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEZANA DAKIC OBJASNJAVA Evo zasto sam se slikala sa Vucicem

Otkada je na vlasti, nismo snimali, mada smo se nekoliko puta dogovarali. Uvek se lepo ispričamo kad se sretnemo, objašnjava voditeljka

Premijer Aleksandar Vučić i voditeljka Snežana Dakićbili su na Kopaoniku gde se održavao Biznis forum, a njihove zajedničke fotografije zaintrigirale su javnost.

Mnogi su se pitali odakle ovo poznanstvo dotira, a ovu nedoumicu voditeljka je odlučila da objasni.

"Aleksandar i ja se poznajemo više >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << od 25 godina preko zajedničkih drugova. On je voleo basket, a ja sam tada ulazila u novinarstvo. Nekoliko puta je bio gost u mojoj emisiji", rekla je Snežana i dodala:

"Otkada je na vlasti, nismo snimali, mada smo se nekoliko puta dogovarali. Uvek se lepo ispričamo kad se sretnemo, a na Kopaoniku sam ga upoznala sa mojom ćerkom, koju sam inače upoznala sa gradonačelnikom, za slučaj da ima nekih primedbi ili predloga", uz osmeh objašnjava voditeljka.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.