SCENA IZ UČIONICE: Ispod uramljene „šahovnice” izvirio Tito

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCENA IZ UČIONICE: Ispod uramljene „šahovnice” izvirio Tito

Na fotografiji se vidi kako je iz rama za fotografiju, koja stoji na zidu iznad školske table, napola iskliznula fotografija hrvatskog grba koji je prekrivao sliku Josipa Broza Hrvatski novinar Elvis Morina objavio je na svom profilu na Fejsbuku fotografiju koja je, po svemu sudeći nastala u nekoj hrvatskoj školi, a na kojoj se vidi uramljena slika hrvatskog grba iza kojeg je "izvirio" Josip Broz Tito.Pročitajte još: Tito opet pao u UžicuNaime, na fotografiji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vidi kako je iz rama za fotografiju, koja stoji na zidu iznad školske table, napola iskliznula fotografija hrvatske "šahovnice", a ispod nje se pojavila fotografija Tita, koja očigledno nikad nije ni izvađena iz rama, objavio je portal "24sata.hr".Sve je to, kako se navodi, podsetilo na prizor kada je Benksijeva "Devojčica sa balonom" prošle nedelje u trakama počela da izlazi iz rama tokom aukcije.Pročitajte još: Titu u Podgorici podižu spomenikTa slika kontroverznog britanskog umetnika Benksija prodata je u petak na aukciji u Londonu za više od milion funti.Umetničko delo se, međutim, iseklo na froncle uz pomoć rezača papira koji je bio ugrađen u okvir slike dok su okupljeni u šoku i neverici gledali taj prizor.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ko se sakrio iza šahovnice? Neverovatna slika iz učionice osvanula na internetu i nasmejala Balkan

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018

Neverovatan prizor osvanuo je na zidu jedne škole u Hrvatskoj..Urnebesan prizor na zidu jedne škole u Hrvatskoj osvanuo je na internetu i poput zaraze širi se društvenim mrežama. Reč je o fotografiji hrvatske zastave koja je visila u učionici, ali to ne bi zasluživalo pomena na portalu da jedan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.