Ko se sakrio iza šahovnice? Neverovatna slika iz učionice osvanula na internetu i nasmejala Balkan

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se sakrio iza šahovnice? Neverovatna slika iz učionice osvanula na internetu i nasmejala Balkan

Neverovatan prizor osvanuo je na zidu jedne škole u Hrvatskoj

Urnebesan prizor na zidu jedne škole u Hrvatskoj osvanuo je na internetu i poput zaraze širi se društvenim mrežama. Reč je o fotografiji hrvatske zastave koja je visila u učionici, ali to ne bi zasluživalo pomena na portalu da jedan neobičan detalj ne baca potpuno novo svetlo na ovu fotografiju.

Naime, ram na kome je šahovnica bila zakačena se verovatno nekon nezgodom pomerio, pa se iza hrvatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grba pojavila fotografija dobro poznatog lica - Josipa Broza Tita.

Na jednom od Tviter naloga na kojem se pojavila ova urnebesna fotografija nije dodat nikakav komentar, verovatno zato što fotka govori sama za sebe i u ovom slučaju opravdama onu izlizanu krilaticu da ''fotografija govori više od hiljadu reči'' .

- Ovo je nebesko prosvetljenje - samo je jedan od duhovitih komentara koji se mogao pročitati na internetu na ovu fotku.

pic.twitter.com/kTtnrzCGlQ

— AntifaVjesnik (@AntifaVjesnik) October 9, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.