SAVO MILOŠEVIĆ Spremni smo za Molde!

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVO MILOŠEVIĆ Spremni smo za Molde!

Cela sezona u 90 minuta. Od duela protiv Moldea u četvrtak uveče (19:00) zavisi sudbina Partizana. Pobednik ovog dvomeča igraće Ligu Evrope. Crno-beli su na sever poneli prednost 2:1, ali svakako moraju da budu obazrivi. Norvežani nisu naivan tim. Pokazali su to u Beogradu, ali i u meču protiv Čukaričkog u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,55 na pobedu Partizana protiv Moldea.
– Svi znamo značaj sutrašnje utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Po nas je uvek bilo dobro kada smo igrali sa dve ekipe u kratkom vremenskom periodu, pa se nadam da će i sutra biti tako dobro. Izvršili smo dobru analizu protivnika i neće biti nepoznanica i iznenađenja – rekao je Milošević novinarima u Moldeu.
Partizan je prošlog četvrtka u Beogradu pobedio Molde sa 2:1, a meč u četvrtak mogao bi biti teži po crno-bele zbog veštačke podloge u Norveškoj.
– Da se ovo igra u moje vreme, rekao bih da to može da bude problem, ali ovako znam da su moji igrači pripremljeni za to, jer i kod nas ima dosta terena sa veštačkom podlogom. Očekujem agresivniji Molde, ali ne previše. Računaju na tu podlogu, ali to nije ništa novo za nas. Utakmicu će odlučiti onaj ko se bude bolje snalazio u datim situacijama -rekao je Milošević.
On je dodao da je ga najviše radije što su “svi igrači zdravi i spremni za sutrašnji meč”.
Zoran Tošić takođe je istakao značaj sutrašnje utakmice.
– Došli smo do jedne faze koja može mnogo toga da odredi u ovoj sezoni i u ovom takmičenju. Naš cilj je da se plasiramo u grupnu fazu i veoma smo blizu toga. Ostalo je još malo i očekivanja i razmišljanja su samo pozitivna – rekao je Tošić.
Utakmica Moldea i Partizana na programu je u četvrtak od 19.00 časova.

The post SAVO MILOŠEVIĆ Spremni smo za Molde! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

EVROPA SE VIDI SA SEVERA: U Partizanu optimisti pred revanš meč protiv Moldea

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2019, 07:45

Evropska sudbina Partizana staje u 90 minuta revanša sa Moldeom (19.00 - RTS 1, Arena 1) OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": MOLDE EVROPSKA sudbina Partizana staje u 90 minuta revanša sa Moldeom (19.00 - RTS 1, Arena 1). Rutinska eliminacija Velšana, sistem toplo-hladno protiv...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.