Milošević: U moje vreme podloga bi bila problem

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: U moje vreme podloga bi bila problem

Partizan je prošlog četvrtka u Beogradu pobedio Molde sa 2:1, a naredni meč mogao bi biti teži po crno-bele zbog veštačke podloge u Norveškoj.

"Da se ovo igra u moje vreme, rekao bih da to može da bude problem, ali ovako znam da su moji igrači pripremljeni za to, jer i kod nas ima dosta terena sa veštačkom podlogom".

"Očekujem agresivniji Molde, ali ne previše. Računaju na tu podlogu, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ništa novo to za nas. Utakmicu će odlučiti ono ko se bude bolje snalazio u datim situacijama", rekao je Milošević.

On je dodao da je ga najviše radije što su "svi igrači zdravi i spremni za sutrašnji meč". Fudbaler Zoran Tošić takođe je istakao značaj sutrašnje utakmice.

"Došli smo do jedne faze koja može mnogo toga da odredi u ovoj sezoni i u ovom takmičenju. Naš cilj je da se plasiramo u grupnu fazu i veoma smo blizu toga. Ostalo je još malo i očekivanja i razmišljanja su samo pozitivna", rekao je Tošić.

Utakmica između Partizana i Moldea igra se u četvrtak od 19 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.