Rejčel Mekadams u Pravom detektivu

Izvor: Press, 25.Nov.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rejčel Mekadams u "Pravom detektivu"

Rejčel Mekadams, Tejlor Kič i Keli Rajli pridružili su se ekipi druge sezone trilera "Pravi detektiv" (True Detective), saopštila je televizija HBO.
Troje glumaca igraće u popularnoj seriji od osam epizoda uz Kolina Farela i Vinsa Vona. Prva sezona serije bila je veliki hit za HBO i osvojila je pet Emija, piše Rojters.

Druga sezona "vrti" se oko troje policajaca, kriminalca i ubice, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je kablovska.



Farel (38) igra kompromitovanog detektiva Reja Velkora a Von (44) kriminalca Frenka Semjona. Mekadamsova, 36, će igrati beskompromisnog šerifa, Kič (33) saobraćajca a 37-godišnja Rajli Semjonovu ženu i propalu glumicu.

Prve dve epizode režiraće Džastin Lin (Paklene ulice) a datum premijere druge sezone još uvek nije poznat.

Prva sezona "Pravog detektiva" odvijala se u Luizijani i bavila se slučajevima satanskih ubistava na kojima su radili detektivi koje su igrali Metju Mekonahi i Vudi Harelson. Druga sezona odigrava se u Kaliforniji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rejčel Mekadams, Tejlor Kiš u "Pravom detektivu"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2014

Rejčel Mekadams, Tejlor Kič i Keli Rajli pridružili su se ekipi druge sezone trilera "Pravi detektiv" (True Detective), saopštila je televizija HBO...Troje glumaca igraće u popularnoj seriji od osam epizoda uz Kolina Farela i Vinsa Vona. Prva sezona serije bila je veliki hit za HBO i osvojila je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.