Predsednik Intera brani navijače posle navoda za rasizam

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Intera brani navijače posle navoda za rasizam

Predsednik Intera Stiven Džang rekao je da navijači tog fudbalskog kluba nisu rasisti, pošto su branili pristalice Kaljarija, koji su na rasnoj osnovi vređali napadača “plavo-crnih” Romelua Lukakua.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Inter – Udineze je 1.95. Meč se igra u subotu od 20.45.
Lukaku je početkom meseca postigao pobedonosni gol iz penala za Inter protiv Kaljarija, a protivnički navijači vredjali su ga oponašajući majmunske krike. Belgijski >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << fudbaler je zatim pozvao svetske fudbalske čelnike da pojačaju borbu protiv rasizma.
Navijači Intera poslali su posle toga svom fudbaleru otvoreno pismo u kome su naveli da “Italijani nisu rasisti” i da su “majmunski krici neka vrsta poštovanja, a ne rasizam”.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Džang je rekao da su principi protiv diskriminacije “ugradjeni u DNK kluba”. On je naveo da ga klupska inkluzivna istorija navodi da veruje da navijači koji su napisali to pismo nisu nameravali da vredjaju i dodao da “nisu imali lošu nameru”.
Fudbal nije za nasilje, nije za rasizam – rekao je Džang i dodao da fudbal može biti sila koja edukuje ljude širom sveta.

The post Predsednik Intera brani navijače posle navoda za rasizam appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJA SE DRAMA OKO LUKAKUA I OPTUŽBI ZA RASIZAM: Predsednik Intera stao na stranu navijača Neroazura!

Izvor: Kurir, 12.Sep.2019

Predsednik Intera Stiven Džang rekao je danas da navijači tog fudbalskog kluba nisu rasisti, nakon što su branili pristalice Kaljarija, koji su na rasnoj osnovi vredjali napadača "plavo-crnih" Romelua Lukakua.

Nastavak na Kurir...

Predsednik Intera brani navijače posle optužbi za rasizam

Izvor: B92, 13.Sep.2019, 16:23

Predsednik Intera Stiven Džang rekao je da navijači tog fudbalskog kluba nisu rasisti...Džang je to izjavio pošto su navijači Intera branili pristalice Kaljarija, koji su na rasnoj osnovi vređali napadača "plavo-crnih" Romelua Lukakua...Lukaku je početkom meseca postigao pobedonosni gol iz penala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.